Izvor: Kurir
20.05.2024 u 20:28
0

BOMBA: Partizan u Evroligi! Crno-bele čeka specijalna pozivnica, dobili su čvrste garancije

Partizan će u sezoni 2024/25. biti deo Evrolige, ekskluzivno saznaje Kurir.

Naime, iz više relevantnih košarkaških izvora pokušali smo da dođemo do odgovora na pitanje da li crno-bele čeka specijalna pozivnica i svi su nam odgovorili potvrdno.

Navijači crno-belih mogu da odahnu. I naredne sezone gledaće najbolju evropsku košarku uprkos porazu u finalu ABA lige. Klub iz Humske ulice zavredeo je mesto u eliti iz brojnih razloga, ali ne i po onom najvažnijem – učinku u ABA ligi. Zvezda je u tom takmičenju bila bolja i zasluženo uz titulu dobija mesto u eliti po slovu pozivnice za šampiona regionalnog takmičenja.

PARTIZAN – CRVENA ZVEZDA : Posle drame i napetosti, oni nose zasluženu titulu!

Čelnici Partizana imaju kontinuirane kontakte s rukovodstvom takmičenja, ali i drugim klubovima, posebno onim čiji se glasovi vrednuju prilikom donošenja odluka. Od gotovo svih bitnih faktora oni su dobili reč: bićete deo Evrolige.

Neki nisu želeli da se to i dovodi u pitanje, jer podrazumevaju Partizan kao deo elitnog karavana i klub koji podiže nivo takmičenja sa aspekta popularnosti, navijača i neverovatnih slika koje su poslate s mečeva iz Arene.

Nema sumnje da će sjajna stvar za srpsku košarku biti to što ćemo ponovo imati dva kluba u Evroligi. Nadamo se da su večiti izvukli pouke iz ove sezone i da će naredne biti znatno konkurentniji u eliti. Posebno i zbog kandidature Beograda za organizaciju završnog turnira za 2024/25. Podsećamo, tekuću sezonu Zvezda je završila na poziciji 16, dok je Partizan bio 11. tim u Evroligi. Moraju i jedni i drugi mnogo, mnogo bolje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter