Izvor: ALO
14.06.2024 u 13:45
7

SRBIJA ĆE PRISUSTVOVATI MIROVNOJ KONFERENCIJI O UKRAJINI U ŠVAJCARSKOJ: Ministar spoljnih poslova Marko Đurić će nas zastupati

Srbija na Mirovnoj konferenciji u Švajcarskoj

Srbija će ovog vikenda biti zastupljena na Mirovnoj konferenciji koja se održava na zahtev ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog u Švajcarskoj. Našu državu će na ovom značajnom skupu predstavljati ministar spoljnih poslova Marko Đurić, saznaju beogradski mediji.

Ova konferencija je inicirana kao platforma za diskusiju o načinima postizanja sveobuhvatnog, pravednog i trajnog mira za Ukrajinu, koji bi bio zasnovan na međunarodnom pravu i povelji UN.

 

VUČIĆ PRIMIO AMBASADORA ČEŠKE U OPROŠTAJNU POSETU: Zamolio sam ga da prenese moj poziv češkom predsedniku Pavelu da poseti Srbiju

 

Mirovna konferencija u Švajcarskoj

Švajcarska će ovog vikenda biti domaćin mirovne konferencije na kojoj se očekuje učešće brojnih zemalja i zvaničnika.
Cilj konferencije je da pruži platformu za diskusiju o ključnim pitanjima koja se tiču postizanja mira na teritoriji Ukrajine. Važno je napomenuti da Rusija neće prisustvovati ovom skupu, što dodatno naglašava kompleksnost i osetljivost situacije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

7 thoughts on “SRBIJA ĆE PRISUSTVOVATI MIROVNOJ KONFERENCIJI O UKRAJINI U ŠVAJCARSKOJ: Ministar spoljnih poslova Marko Đurić će nas zastupati”

  1. Boze gospode da se prekrstim ljevom i desnom. Sta cete vi na toj konferenciji kad sav normalan svijet zna da je to samo farsa i nista vise. Bez ucesca Rusije nema mira.

    4
    0
    Odgovori
  2. Ne pravite greške ,ovo je promašaj naše diplomatije ,nažalost još jedan.Greške nam nisu dozvoljene u ovo vreme laži ludila i bezzakonja .

    0
    0
    Odgovori
  3. Djurić nas je zastupao i u vezi KiM ,pa se proslavio ,mada se prošetao gradom ko penzioner pogrbljen,a ućk teroristi su mu pomagali? Izgleda da mu nije dosta gluposti na našu štetu,šta ima da traži sa nacistima u švajcarskom pozorištu ludila.Rusija nije bila tamo ,radio si im iza ledja .to je to .yTreba da izbegavamo ovakve zivere jer ćemo da ostanemo sami ,razmisli bre !

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter