Izvor: Kurir
25.06.2024 u 14:30
0

BILI SMO ZAJEDNO I TO JE TO: O raskidu sa NBA košarkašem rekla je samo jedno

Bivša manekenka Bojana Barović uživa u skladnom braku sa pevačem Nikolom Rokvićem, a malo ko zna da je pre romanse sa njim bila u ljubavi sa poznatim košarkašem.

Bivši dečko Bojane Barović je NBA košarkaš Pau Gasol s kojim je bila u vezi 2005. godine. Njihova ljubav trajala je dve godine, a o razlazu sa uspešnim sportistom je samo jednom govorila.

SAMO NE VOLIM DA IDE PREKO MOJIH LEĐA: Lazić izgovorio razne PSOVKE na račun Branke i Gagija

– Upoznali smo se, bili smo zajedno i to je to – kratko je poručila tada.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pau (@paugasol)

Pau je Bojanu primetio kada je igrao za Španiju na Evropskom prvenstvu u Beogradu i Novom Sadu, upoznali su se i ubrzo započeli vezu. Život sa slavnim košarkašem u Los Anđelesu iskoristila je tako što je započela i glumačku karijeru.

Prema piasnju pojedinih medija, Paul nije dugo mogao da preboli prelepu Srpkinju, čak ju je nekoliko puta zvao da se pomire. Kada je video da je u vezi sa srpskim folk pevačem, Španac je odustao i odlučio da krene svojim putem.

Dve godine nakon raskida nekadašnja manekenka postaje učesnica rijaliti programa „Survivor“ na Filipinima, gde upoznaje Nikolu Rokvića sa kojim stupa u vezu, a kasnije i u bračnu zajednicu.

Bivši dečko Bojane Barović je sreću pronašao pored fatalne plavuše Ketrin Makdonel s kojom se 2019. godine oženio i imaju dvoje dece.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter