SPREČAVA NADUTOST I GASOVE: Ubacite malo ovog začina kada kuvate pasulj
Uz malo dodatka ovih začina, vaš pasulj ne samo da će biti ukusniji već i lakše svarljiv, pružajući vam udobnost nakon obroka
Kada kuvate pasulj, jedan od ključnih saveta za smanjenje nadutosti i gasova jeste dodavanje određenih začina. Jedan od najefikasnijih začina za ovu svrhu je đumbir. Đumbir je poznat po svojim probavnim svojstvima i može značajno pomoći u smanjenju neprijatnih efekata koje pasulj može izazvati.
KAKO DA BEŠAMEL ISPADNE SAVRŠEN: Uradite ovo i svi će vam tražiti recept
Đumbir sadrži prirodne enzime koji pomažu u varenju hrane, posebno proteina i vlakana koje pasulj obiluje. Dodavanjem đumbira u pasulj, bilo u obliku sitno iseckanog svežeg đumbira ili đumbir praha, možete umanjiti nadutost i gasove. Osim toga, đumbir ima blagi pikantan ukus koji može obogatiti ukus pasulja, čineći ga ukusnijim i aromatičnijim.
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74