Izvor: ALO
09.07.2024 u 08:33
0

TREBA DA IH BUDE SRAMOTA: Englezi isprozivali Noleta, jedan tekst se posebno izdvaja

Britance su baš pogodile reči Novaka Đokovića...

Nole je imao jasnu poruku posle uvreda koje su stigle sa tribina.

– Pa svim navijačima koji imaju respekt hvala što su ostali, njima čestitam iz dubine duše. A svima onima koji su odabrali da ne pokažu respektima, želim lakuuuuu noć. Lakuuuuu noć, lakuuuuu noć. Vrlo dobro veče! Ne, ne, ja to ne prihvatam. Znam da su podržavali Runea, ali to je isto kao „buuu“. Dobro je, dobro je, fokusiram se na ljude koji dolaze ovde, koji vole tenis i cene igrače, napore. Igrao sam u mnogo težim okolnostima, ne možete da me dodirnete – rekao je Novak.

EVO ŠTA JE ĐOKOVIĆ PORUČIO LICEMERNIM NAVIJAČIMA: Više ne ćuti, ovo im je rekao

Sve ovo zatalasalo je svet tenisa. U moru tekstova izdvojio se onaj koji je „Dejli Mejl“ objavio i u kom su optužili Novaka da je on nešto čuo „drugačije“ od svih.

– Sedmostruki šampion je pretvorio svoj intervju na terenu u tiradu o onome što je smatrao da su uvrede upućene njemu tokom pobede u tri seta u ponedeljak uveče. Izgledalo je da publika jednostavno skandira „Ruuuuuuune“ za njegovog protivnika, ali Đoković je, kao što često biva, to drugačije video- stoji u tekstu.

Novak u narednom kolu igra protiv De Minora…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter