Izvor: ALO
09.07.2024 u 10:02
0

KONAČNO JE OTKRILA O ČEMU SE RADI: Tanja Savić progovorila o sukobu sa Coronom i Rimskim

Na voditeljkino pitanje da li bi opet volela da sarađuje sa pomenutim duom, bila je pomalo skeptična

Popularna pevačica Tanja Savić gostovala je na Radiju S3 gde je odgovorila na pitanje o kom se mnogo priča u poslednje vreme – Šta se desilo sa njom i popularnim muzičkim dvojcem Coronom i Rimskim.

Pevačica je odgovarala na tvitove o njoj, a između ostalog je naišla i na tvit koji glasi:

EVO KO ČUVA NOVAKOVU I JELENINU DECU: Ovo je dadilja Đokovića, svi komentarišu da liči na ženu tenisera

,,Je l se to Tanja Savić posvađala sa Coronom i zašto?“

,, Ja mislim da jednostavno … Oni su se povukli, i Corona i Rimski. Pošto sam se ja čula sa njima privatno, a imali smo zajedničkog menadžera… Taj menadžer je ostao da radi sa mnom, a nije više sa njima. Nešto se tu dogodilo, e sad, oni su se jednostavno povukli. Ne znam šta je u pitanju, volela bih da znam šta je“.

Na voditeljkino pitanje da li bi opet volela da sarađuje sa pomenutim duom, bila je pomalo skeptična.

,,Pa mislim da to ne bi bilo to, zato što tu nešto postoji. Sa moje strane stvarno ništa. Ja sam potpuno čista prema njima. Emotivno sam ušla u sve ovo, u tu saradnju i primila ih kao svoju braću. Njihove energije su se poklopile sa mojom i sve je to bilo dobro u to vreme, a posle šta je bilo ja to stvarno ne znam. Šta se njima dogodilo, u njihovim glavama. Njihova muzika je fantastična i oni su fantastični muzičari. Sve je to super bilo. Neka oni odgovore na to pitanje šta je bilo – zaključila je Tanja.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter