Izvor: KURIR
11.07.2024 u 16:58
0

SRBIN POGINUO U PADU AVIONA NA FLORIDI: Letelica polomljena na najmanje 2 dela!

Srbin G. D. poginuo je u sredu po podne u padu aviona u okrugu Palm Bič na Floridi. U avionu bio sa još jednom osobom, kada se avion srušio u blatnjavo jezero na kraju piste.

Do nesreće je došlo u sredu malo posle 14 sati, nakon što je avion „piper PA28“ poleteo sa aerodroma opšte avijacije okruga Palm Bič. Dok su hitne službe stigle, avion je već bio pod vodom.

– Srbin i drugi muškarac izvučeni su iz mutne vode oko 15.30 sati – potvrdio je portparol šerifa Teri Barbera.

– Kada je avion ušao u blatnjavo jezero, jedno od krila ili deo repa aviona je otkinuto, rekao je kapetan – vatrogasne službe okruga Palm Bič Tom Rejes novinarima na licu mesta.

OGLASIO SE DANKIN OTAC: Žena mi je u 9. mesecu trudnoće, ne sme da se stresira!

Prvi spasioci otkrili su da je avion podeljen na najmanje dva dela.

Posada helikoptera primetila je olupinu aviona pod vodom, a dve osobe su pronađene u potopljenom avionu, rekao je Rejes.

Putnici iz aviona su izvučeni na obalu u helikopterskoj korpi za spasavanje, odmah im je pružena pomoć, a zatim su odvedeni u centar za traumatologiju, saopštila je vatrogasna služba u mejlu.

Tamo su proglašeni mrtvim.

Nastavlja se istraga kako bi se otkrilo zašto je došlo do pada aviona.

Avion u kom se nalazio Srbin tog dana je imao tri leta pre fatalnog udesa: u jutarnjim satima iz Pompano Beach Aeroparka u Sarasotu (Bradenton International), potom, nakon 80-minutnog zadržavanja iz Sarasote u Melburn (Orlando International). Treći let – sa aerodroma Orlando International ka regionalnom aerodromu North Palm Beach County General Aviation trajao je sat i dva minuta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter