Izvor: sputnik
13.07.2024 u 08:32
0

OVAKVOG JOKIĆA SMO ŽELELI DA VIDIMO: Košarkaš je u prvoj javnoj pripremnoj utakmici reprezentacije za Olimpijske igre

Ovakvog Nikolu Jokića Srbija nije imala priliku da vidi često. Poslednji put u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo pošto se na istom nije pojavio, ali su njegovi drugovi uradili domaći zadatak i srebrnom medaljom na Mundobasketu omogućili najboljem košarkašu sveta da ponovo obuče nacionalni dres. I uradi ono što najbolje zna.

Jokić je u prvoj javnoj pripremnoj utakmici reprezentacije za Olimpijske igre protiv jednog od favorita turnira i domaćina Francuske pokazao tandemu najboljih defanzivaca NBA lige i jednom od dvojice fizički najdominatnijih centara Evrope na kakvom nivou on igra košarku.
Protiv Rudija Gobera, Viktora Vembanjame i Matijasa Lesora, ali i zloglasnog Geršona Jabuselea Jokić je upisao 20 poena, 12 skokova i jednu asistenciju uz višak od 12 poena na kontu Srbije kada je na terenu.
Obukao je dres Srbije, otpevao himnu, dirigovao na terenu i pokazao da je potpuno spreman da pokaže najbolju verziju sebe.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter