Izvor: Alo
19.07.2024 u 07:32
0

VUČIĆ: „Moj posao je da zastupam interese svog naroda i svoje države i to ću da nastavim da radim“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvuje danas u Beogradu na Samitu o kritičnim sirovinama Srbije

Početak samita zakazan je za 9.00 časova u Palati Srbija, saopštila je Služba za saradnju sa medijima Predsednika Republike.

ODRŽAN NIZ BILATERALNIH SUSRETA SA EVROPSKIM ZVANIČNICIMA: Vučić razgovarao sa Zelenskim

Takođe, za danas je najavljen bilateralni sastanak u Beogradu sa nemačkim kancelarom Olafon Šolcom.

Dva lidera će razgovarati i o evropskom putu Srbije, političkim odnosima, razvoju naše ekonomije, a očekuje se da će sa EU tada biti potpisan memorandum o razumevanju u vezi sa mineralnim sirovinama.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče da je na Samitu Evropske političke zajednice u Londonu imao ogroman broj susreta sa evropskim liderima.

On je u objavi na Instagramu, gde je sumirao utiske sa samita, napisao da su „ovakvi skupovi su dobri, je možete da razgovarate sa svima, da pokušate da zaštitite i sačuvate svoju zemlju“.

„Moj posao je da zastupam interese svog naroda i svoje države i to ću da nastavim da radim na svakom mestu i u razgovoru sa svima“, dodao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter