Izvor: ALO
20.07.2024 u 13:05
0

VIRTUS PRONAŠAO ZAMENU ZA DOBRIĆA: Velika želja Partizana stiže u Bolonju

Ostaje još da Virtus ozvaniči saradnju, što se uskoro očekuje, a navodno bi iskusni Amerikanac trebalo da zarađuje 1.500.000 dolara po sezoni.

Kako prenosi La Prealpina, klub iz Bolonje je postigao dogovor sa Vilom Klajburnom koji će zauzeti mesto srpskog reprezentativca u rosteru Bjankonera.

Ostaje još da Virtus ozvaniči saradnju, što se uskoro očekuje, a navodno bi iskusni Amerikanac trebalo da zarađuje 1.500.000 dolara po sezoni.

ALKARAS ISKAZAO SVOJE DIVLJENJE: Đoković najbolji svih vremena, nema nikakve sumnje

Klajburn je posle pet godina u moskovskom CSKA (sa kojim je osvojio i Evroligu), minule dve proveo nastupajući za Anadolu Efes. Iako njegov napadački talenat nije izbledeo, nije uspeo da ponovi uspehe iz Rusije, a imao je i probleme sa povredama.

Uverio se i Virtus u njegove mogućnosti, s ozbirom da je minule sezone vezao 17 poena na startu utakmice protiv njih.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter