Izvor: 24 sedam
23.07.2024 u 09:03
0

PARTIZAN VEČERAS IGRA PROTIV DINAMA IZ KIJEVA: Mogu li crno-beli do dobrog rezultata

Revanš u Beogradu za 8 dana

Utakmica počinje večeras (20.00) u poljskom Lublinu gde će Partizan gostovati kijevskom Dinamu.

Zbog ratnih događanja u Ukrajini Dinamo ne može da bude domaćin na svom stadionu što bi moglo da bude prvi plus za beogradske crno-bele.

I ako slobodno možemo reći da je  Dinamo blagi favorit u ovom susretu, sigurno je da Partizan neće izaći na teren da bi se poklonio rivalu, nego će igrači dati sve od sebe da naprave što bolji rezultat pred revanš koji se za osam dana igra u Beogradu.

Teško je pretpostaviti kojih će 11 igrača trener Aleksandar Stanojević poslati u vatru od prvog minuta, posebno kada je reč o bekovskim pozicijama, ali tim Partizana bi mogao da izgleda ovako:

Na golu Aleksandar Jovanović, uz aut linije De Medina i Antić, štoperi Marković i Mujakić. U veznom redu bi mogli da zaigraju Arijaga, Zahid, Goh, Kalulu i Severina, a u napadu Saldanja. 

Velika nepoznanica je i sastav kijevskog Dinama, a ako je suditi po poslednjem pripremnom meču u kom su poraženi od Union Berlina, meč bi mogli da počnu u ovom sastavu: Buščan, Bražko, Bujalski, Kabaev, Karavaev, Mališ, Pikalonjoj, Popov, Vanat, Vivčarenko i Vološin.

Ono što je sigurno je da će kompletan sudijski tim biti iz Nemačke, a direktan prenos meča biće realizovan na TV Arenasport 1 Premium i RTS.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter