Izvor:
23.07.2024 u 14:56
0

SRBIN UHAPŠEN U JUŽNOJ AFRICI: Švercovao kokain vredan 12,5 miliona evra, zna se ko je pao

Portparol policije u Južnom Kejpu naveo je da su osumnjičeni u početku pobegli policiji, ali da su brzo locirani i privedeni

Južnoafrički mediji objavili su da je u toj zemlji uhapšen državljanin Srbije Marko Ninić, zbog šverca kokaina vrednog preko 12,5 miliona evra.

Kako saznajemo Ninić je uhapšen u petak.

Portparol Nacionalnog tužilaštva (NPA) Erik Ntabazalila rekao je da se srpski državljanin Ninić pojavio na sudu zajedno sa Alenom Bušbijem iz Midranda pod optužbom za šverc droge.

„Njihov slučaj je odložen za 31. jul 2024. godine radi zahteva za kauciju“, rekao je Ntabazalila.

Portparol Ministarstva policije Kamogelo Mogoci rekao je da su sve ulazne luke nadgledane zbog rizika od šverca droge.

Portparol policije u Južnom Kejpu Kristofer Spis objasnio je da su osumnjičeni u početku pobegli policiji ali je njihovo bekstvo kratko trajalo jer je policija ušla u trag osumnjičenima i pronašla ih u jednom preduzeću.

NESTALI FARMACEUT MILAN IZ NIŠA JE VRLO VEROVATNO ŽIV: Svoje mišljenje deli inspektor

Policija je tokom pretresa otkrila 14 kesa u kojima je bilo 400 cigli kokaina u vrednosti od preko 12,5 miliona evra.

Više detalja zasad nije poznato.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter