Izvor: Blic
23.07.2024 u 15:42
0

BEBA UOČENA KAKO PUZI PORED PUTA: Uspela da preživi tragediju

Beba stara samo godinu dana puzala je sama kraj puta kada ju je uočio kamiondžija koji je pozvao policiju. Uskoro će postati jasan kompleksan splet događaja koji je doveo do toga da jednogodišnje dete završi samo napolju bez igde ikog.

Šerif iz Luizijane rekao je da je jednogodišnje dete „čudo od bebe“ jer je uspela sama da preživi u prirodi dva dana uprkos tome što je bila sama i što je tih dana bilo nevreme. Šerif Gari Gilori rekao je da je beba bila prekrivena ujedima insekata, ali osim toga je bila u dobrom stanju.

Pre nego što je beba pronađena njen četvorogodišnji brat nađen je bez znakova života. U konferenciji koju je održala policija u mestu Lejk Čarls blizu Nju Orleansa rečeno je da je telo dečaka nađeno u jezeru blizu granice sa Teksasom. Prateći trag tog zločina policajci su otkrili da je dečak poslednju put viđen sa majkom Alajom Džek (25). Strahujući da je i bebu snašla ista sudbina policajci su počeli potragu kada ih je, srećom, pozvao vozač kamiona koji je imao dobre vesti.

„Za nas je ova beba čudo, neverovatno je da je mališan još uvek živ. Zamislite, počeli smo da ga tražimo u sred uragana Beril, kroz ogromnu kišu i vetar. On je sve to pregurao potpuno sam pored autoputa. Hvala Bogu da ga je kamiondžija video“, rekao je Gilori, a prenosi AP.

TIRŠOVA NEMA PROBLEM SA KLIMA UREĐAJIMA: „Cilj je blaćenje naše ustanove i radnika“

Potraga za majkom

Opšta uzbuna je izdata svim policajcima u ponedeljak uveče i pokrenuta je potraga za majkom nakon što je sudija izdao nalog za njeno hapšenje. Džej je pronađena i uhapšena u mestu Meridijan u Misisipiju čak 563 kilometra dalje od mesta na kojem su pronađena njena deca.

„Locirana je i odvedena u pritvor. U međuvremenu je pronađena beba. Našli su je u jarku. Čeka je optužba da nije prijavila nestanak deteta. Sudija je postavio kauciju u visini od 300.000 dolara. Za sada nisu podignute druge optužnice“, saopštili su iz policije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter