Izvor: KURIR
24.07.2024 u 09:10
0

SRBIJA JE ZAĆUTALA TOG DANA: Sestra pokojnog srpskog policajca objavila jednu sliku, a preko nje piše samo jedna reč

Sestra ubijenog policajca Nikole Krsmanovića, Katarina, tuguje za bratom, kao i cela porodica, od momenta kada je mladića upucao albanski terorista, inače begunac, Faton Hajrizi.

Srbija je zaćutala tog dana, a svi građani su saosećali sa Nikolinom porodicom u ovom strašnom i velikom gubitku.

Hrabri policajac ubijen je 18. jula kasno u noć, dok je vršio redovnu kontrolu graničnog punkta u Lipničkom Šoru u Loznici, zajedno sa kolegom Vjekoslavom Ilićem (50), kada je na njih pucao albanski državljanin Faton Hajrizi, odbegli robijaš koji je nakon pucnjave pobegao. Međutim, 36 sati kasnije prilikom hapšenja, Hajrizi je pružio otpor pripadnicima MUP-a, a onda je nedaleko od mesta gde je ubio srpskog policajca, 12 kilometara od Lipničkog Šora, i likvidiran.

Naime, Nikolina sestra živi i radi u Švajcarskoj, međutim, nedavno je objavljivala na srpskom jeziku sve vesti vezane za ovu tragediju koja ih je zadesila. Kako je tada rekla, dobijala je na hiljade poruka sa pitanjem šta se dešava od njenih švajcvarskih prijatelja.

Ona je sada na svojim društvenim mrežama, sa objašnjenjem podelila fotografiju ubice njenog brata.

SINOĆ U BEOGRADU DVA SLUČAJA ISPADANJA BEBA IZ DEČIJIH KOLICA: Hitna pomoć ih prevezla u Urgentni centar

– Znate da sam zauzeta ovih dana, ali ovo je deo priče. Ovo je ubica mog brata (Faton Hajrizi, albanske nacionalnosti), njega je likvidirala srpska policija 36 sati nakon tragedije – napisala je Nikolina sestra, uz objavu Hajrizijeve fotografije preko koje stoji velikim slovima napis „likvidiran“.

Nikola Krsmanović, podsetimo, sahranjen je na lokalnom groblju, a sahrani su pored članova porodice, prisustvovali i rođaci, prijatelji, poznanici, ali i državni vrh policije. Krsmanović je, kako smo juče prenosili na večni počinak ispraćen u zlatnom sanduku uz pesmu „Hriste Bože“ i tri počasna plotuna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter