Izvor: Alo
28.07.2024 u 18:58
0

SLIČNOST IZMEĐU HAJKE NA TRAMPA I VUČIĆA JE OČIGLEDNA: Smajlović: Stalno se smišljaju novi napadi(VIDEO)

Dugogodišnja srpska novinarka Ljiljana Smajlović napravila je paralelu između hajke koja se vodi protiv predsednika SAD Donalda Trampa i predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Smajlović je u emisiji „Jutro“ na Prvoj rekla:

„Paralela između hajke i targetiranja Donalda Trampa i Aleksandra Vučića je toliko očigledna. U Americi je bila tradicija sve ove godine da sve koji ti se ne sviđaju nazivaš Hitlerom, a kod nas se to ime nije potezalo bez velike nužde.

Kod nas se u poslednje vreme Hitler pominje svakodnevno i sada pošto je Vučić čovek koji je najduže na vlasti, na njega se najviše smišljaju novi napadi, nove vrste satanizacije. I ovo drugo, isto što je odvratno, ove karikature na kojima je Srbija uvek neka WC šolja, klozetske metafore i silovanja. Šteta što smo sa Zapada prihvatili to!

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter