Izvor: Glossy
29.07.2024 u 14:17
0

BALETANKE I SUKNJA KOJOJ NIKO NE BI ODOLEO: Najbolje odevena devojka planete ima savršen stajling za svaki dan

Nakon druženja sa Đokovićima, Zendeja je boravak u Parizu iskoristila za šetnju, ali se jedva kretala ulicom od fanova i paparaca, što znači da smo mi dobili mno(ooo)go fotografija njenog ležernog stila.

Holivudska glumica Zendeja ovih dana je gošća Pariza, gde se održavaju 33. Olimpijske igre, a pre nekoliko večeri primećena je u ćaskanju s teniserom Novakom Đokovićem i njegovom suprugom Jelenom.

Slavna Amerikanka uživa u istraživanju Grada svetlosti i brojnim sportskim događajima, a paparaci su joj neprestano za petama, pa smo pored njenih elegantnih modnih izdanja imali priliku da zavirimo i u Zendejin ležerniji stil.

Tako je juče ona primećena u šetnji, kada je ponela vrlo šik stajling koji odiše nonšalancijom, ali je istovremeno luksuzan i nešto što ne može svako da priušti.

Zvezda filma „Rivali“ i serije „Euforija“ ponela je u ovoj prilici jednostavnu belu halter-neck majicu, model s V-izrezom koji je pripijen uz telo ističe njenu figuru, a kombinovala ga je s neobičnom suknjom.

U pitanju je asimetrični midi-model, ukrašen dijagonalnim prugama svetle i maslinaste nijanse zelene boje, koji skreće pažnju interesantnim krojem i dezenom.

Zendeja je upotpunila svoj stil belim baletankama brenda The Row, modelom inspirisanim meri džejn cipelama, s jednim decentnim kaišićem preko stopala, a radi se o baletankama za koje je potrebno izdvojiti čak 990 dolara.

Tu, međutim, nije kraj luksuzu u stilu šarmantne glumice, koja je nosila torbu Diane, koju potpisuje francuska modna kuća Louis Vuitton, čije je Zendeja zaštitno lice, kao i Bvlgari i Cartier nakit o džutog zlata.

Kasnije u toku večeri, ona je primećena sa žutim blejzerom preko topa, koji se savršeno uklopio uz zelenu suknju.

“PIJANA CRNKINJA“: Lagan, čokoladni kolač sa višnjevačom

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter