Izvor: sputnik
31.07.2024 u 22:13
0

PARTIZAN PORAŽEN OD DINAMA: Fudbaleri Partizana eliminisani su iz kvalifikacija za Ligu šampiona

Poraženi i u revanš utakmici drugog kola, pred praznim tribinama svog stadiona zbog kazne iz prethodne sezone.

Fudbaleri Partizana eliminisani su iz kvalifikacija za Ligu šampiona pošto su poraženi i u revanš utakmici drugog kola, pred praznim tribinama svog stadiona zbog kazne iz prethodne sezone.
Partizan je na svom terenu, posle neuspeha u prvom meču od 6:2, poražen od kijevskog Dinama sa 3:0 čime je kompletirao katastrofalan izlet u kvalifikacije za elitno kontinentalno klupsko takmičenje.
Umesto reakcije, jurenja čuda i velikog zaostatka, ekipa trenera Aleksandra Stanojevića je ponudila defanzivnu igru, odsustvo ikakve ideje u napadu, ali i poklonila dva gola rivalu.
Najpre su Aldo Kalulu i Leo Ovusu režirali situaciju iz koje je Andrej Jarmolenko u 16. minutu matirao golmana Aleksandra Stanojevića da bi potom kapiten Svetozar Marković u 68. faulirao Vladislava Vanata i omogućio mu da sa penala duplira prednost svom timu.
Tačku na utakmicu stavili su bekovi Dinama, Dubničak je istrčao uz levi bok, proigrao Karavajeva na drugoj strani, a on je u mrežu poslao i loptu i golmana Jovanovića, za kompletiranje katastrofe Partizana od ukupnih 9:2.
Partizan se seli u kvalifikacije za Ligu Evrope gde će rival biti švajcarski Lugano, 8. i 15. avgusta.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter