Izvor: ALO
01.08.2024 u 12:02
0

DETALJI UŽASA KOD ŽITORAĐE: Dejan je napao majku svog suparnika i sa njim se ranije potukao

Vlada Selimović (49), poznatiji po nadimku Nedeljko, uhapšen je juče oko 18 časova zbog sumnje da je ubio Dejana Ilića (49) u selu Glašince kod Žitorađe, a rođaci ubijenog kažu da je njihov bratanac terorisao ceo selo.

– Dejan je terorisao celo selo, priča se da je imao spisak ljudi za odstrel, ali ko će ga znati jel to tačno. Pre nekoliko godina je nožem ubo komšiju, prvo ga izudarao. Baš je bio problematičan, mislim, on je bio psihički bolestan i tu niko ništa nije mogao. Pre mesec i nešto se potukao ispred prodavnice sa Vladom, pa je par dana kasnije sreo njegovu majku. Ona je mala, sićušna… Dejan je imao srp kod sebe i napao je, osekao staricu, spasile su je komšije, pa je otišao u zatvor. E, čim je izašao, on je došao tu ispred radnje gde piju non-stop. Odmah se zakačio sa Vladom. Urlali su jedan na drugog, kao životinje su se čuli, svi su se zavtorili u kuće i eto, on ga je zaklao na kraju. Kada se sve završilo, videli smo Dejana zaklanog kako leži na betonu- kaže rođak ubijenog.

OBJEKAT U POTPUNOSTI IZGOREO: Požar krenuo od zamrzivača

Dodaje da misli da su se obojica ženili, ali da ne zna da li imaju decu, jer te žene niti žive sa njima, niti tu dolaze, niti ih oni spominju, pa tako se ne zna ni da li imaju decu.

Kaže da ne veruje u priče da su se zakačili oko devojke, jer, kako kaže, među njima nije bilo nikakvih žena.

Obojica su živeli samo sa majkama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter