Izvor: kurir
01.08.2024 u 17:15
0

SVE STE URADILI DA NAS SABOTIRATE: Još jedan srpski veslač poslao poruku svom savezu

Još jedan srpski veslač osuo paljbu po svom savezu

Nastavlja se prava ujdurma u srpskom veslanju tokom Olimpijskih igara u Parizu, a nakon saopštenja Veslačkog saveza Srbije.

Najpre je vrlo burno odreagovala veslačica Jovana Arsić, a sada se putem Instagrama oglasio i Martin Mačković.

SRAM VAS BILO SVE DO JEDNOG: Javila se srpska sportistkinja iz Pariza

On je najpre istakao da mu je čast što je predstavljao Srbiju, posebno na Olimpijskim igrama.

Trka je završena, a završili smo ukupno 7. pobedom u B finalu. Naš cilj je bio da pokažemo da možemo da se takmičimo sa najboljim ekipama na svetu i mislim da smo to uradili. Ponosan sam na ono što smo postigli sa našim timom, trenerima i Nikolajem za ovo kratko vreme zajedno. Zahvalan sam im što su mi pružili ovu šansu„, istakao je Mačković.

Nije propropustio priliku da se ironično obrati Veslačkom savezu Srbije.

Takođe bih zahvalio Veslačkom savezu Srbije, koji je učinio sve što je bilo u njihovoj moći da nas zaustavi i sabotira na svakom koraku našeg puta, čak i kada smo se kvalifikovali u Lucernu„, napisao je Mačković.

„Hvala vam za svu podršku i ljubav ljudi kojima je stalo do nas. Radujem se budućnosti“, zaključio je vidno besan Martin Mačković.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Martin Mackovic (@martinmackovic)

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter