Izvor: KURIR
04.08.2024 u 10:47
0

RASPORED SRPSKIH SPORTISTA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: Nedelja je VELIKI DAN

Nedelja, 4. avgust, donosi nova uzbuđenja na olimpijskim borilištima!

A što se tiče Srba – nedelja je dan za Novaka! Ali i za odbojkašice, bicikliste i basketaše.

Svakako, meč dana jeste finale muškog singla u tenisu! Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković boriće se za jedinu medalju koja mu nedostaje u njegovoj blistavoj karijeri – olimpijsko zlato. Protivnik mu je stari znanac i budućnost svetskog tenisa – Karlos Alkaraz. Upravo je mladi španski teniser bio taj koji je mogao da zaustavi Novaka pred ciljem, te se nadamo da će ovog puta fortuna biti na strani srpskog tenisera i da će i on, poput mnogih sportista na planeti – ostvariti najveći sportski san!

Duel Đokovića i Alkaraza igra se na terenu „Filip Šatrije“, kao drugi na programu. Finale ženskog dubla počinje u 12.00 časova, a onda odmah posle njih sledi finale muškog singla – znači, ne bi trebalo da počne pre 13.30 časova.

OSTAO BEZ FINALA ZBOG ONE STVARI: Taman smo pomislili da smo sve videli na ovim olimpijskim igrama

U 14.00 časova startuje drumska trka u biciklizmu, a učestvuje i srpska predstavnica Jelena Erić.

Od 17.00 sati gledaćemo najbolje srpske odbojkašce koje igraju utakmicu trećeg kola Grupe A priotiv Kine. Podsetimo, izabranice Đovanija Gvidetija, bez ozbira na ishod ovog duela, obezbedile su plasman u narednu fazu.

Nedeljni program, što se tiče srpskih sportista, zatvaraju basketaši. Naši momci će od 18.35 časova igrati meč protiv Litvanije sa kojom se bore za drugu poziciju u grupi koja vodi direktno u polufinale OI.

Ukoliko to ne učine, morali bi da igraju četvrtfinale, čiji su mečevi zakazani od 21.30, a raspored bi tek naknadno bio poznat.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter