Izvor: KURIR
06.08.2024 u 17:17
0

SRPSKI DRŽAVLJANIN UHAPŠEN NA GRANICI SA HRVATSKOM: Poneo pištolj, njegovo ime na poternici

Državljanin Srbije (59) uhapšen je na graničnom prelazu sa Hrvatskom Bajakovo pošto je kod njega pronađen gasni pištolj, a potom je proverom utvrđeno da je za njim raspisana poternica.

– Prilikom obavljanja granične kontrole, državljanin Srbije (59) nije policijskim službenicima prijavio gasni pištolj, što je bio dužan da uradi u skaldu sa Zakonom o nabavci i posedovanju oružja. Oružje mu je oduzeto, a za prekršaj mu je izrečena novčana kazna – prenosi Jutarnji list potvrdu iz PU vukovarsko-sremske.

PRETILI PORODICI I TRAŽILI100.000 EVRA: Zbog iznude uhapšena dvojica u Bačkoj Palanci

Iz te policijske uprave potvrđeno im je da je posle provere identiteta, državljanin Srbije na kraju ipak sproveden u pritvor, jer je protiv njega na snazi poternica zbog počinjenih imovinskih krivičnih dela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter