Izvor: 24sedam.rs
08.08.2024 u 10:58
0

VUČIĆ PRIMIO SRPSKE STUDENTE I SREDNJOŠKOLCE: Bez snova nema budućnosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas srpske studente i srednjoškolce koji putuju u Kinu u okviru programa Međunarodne kulturne razmene mladih Kine i Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas srpske studente i srednjoškolce koji putuju u Kinu u okviru programa Međunarodne kulturne razmene mladih Kine i Srbije.

VUČIĆ SA AMBASADORKOM NEMAČKE: Zahvalio sam Nemačkoj na podršci našem EU putu i investicijama u našoj zemlji 

– Hvala što ste ovde, ovo je veliki i važan događaj za nas. Ulazeći u salu pitao sam šaljivo jeste li se spremili za put u Kinu. Većina njih ne zna šta ih očekuje. Slušali smo priče kako sve što postoji i sve što je vredno je samo na Zapadu, a ovo je za njih izuzetna prilika da nauče nešto o nastanku civilizacije – poručio je predsednik.

Vučić je istakao da mladi ljudi mogu mnogo da nauče u Kini, i citirao je izraelskog političara Šimona Peresa, koji je rekao da „đaci koji ne rade bar dva sata dnevno nemaju šansu za razvoj u budućnosti“.

Predsednik je istakao da je važno da zapamte da im njihovo znanje i rad niko ne može da oduzme.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter