Izvor: sputnik
08.08.2024 u 13:55
0

RUSKI OBAVEŠTAJCI KOJI SU VRAĆENI KUĆI USKORO NA POSAO: Rusi koji su vraćeni u zemlju malo će se odmoriti i nastaviće sa radom

Rusi koji su vraćeni u zemlju malo će se odmoriti i nastaviće sa radom

Rusi koji su vraćeni u zemlju u okviru razmene zatvorenika sa državama NATO malo će se odmoriti i nastaviće sa radom, rekao je za Sputnjik direktor Spoljno obaveštajne službe Rusije Sergej Nariškin.

MEDVEDEV O SPECIJALNOJ OPERACIJI: Zauzimanje Kijeva je neophodno

Podsetimo, 2. avgusta se dogodila najveća razmena zatvorenika između Rusije i zapadnih zemalja u poslednjih nekoliko godina. U Moskvu se vratilo osam ljudi. Mnogi od njih optuživani su za saradnju sa ruskim obaveštajnim službama, rekao je izvor Sputnjika, ali njihova krivica nije dokazana. Niko od Rusa nije priznao krivicu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter