Izvor: Tanjug
09.08.2024 u 14:42
0

NASILJE NA PROTESTU NEĆE BITI TOLERISANO: Tužilac Nenad Stefanović pozvao sve da poštuju red i mir

Protest protiv Rio Tinta zakazan za subotu 10.08 u 19h

Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović upozorio je da nasilje na ulicama glavnog grada neće biti tolerisano i pozvao učesnike protesta najavljenog za 10. avgust u Beogradu da svoje pravo na mirno okupljanje iskoriste u skladu sa Ustavom i zakonima Republike Srbije.

NAFTE ĆE BITI SVE DOK JE IZ IRANA MOGUĆ IZVOZ: Neće biti nestašice

„Svako ima pravo na mirno okupljanje, ali nasilje na teritoriji Beograda se neće tolerisati i svi koji budu za njim posegli biće procesuirani u skladu sa zakonom“, poručio je Stefanović, navodi se u saopštenju.

On je apelovao na učesnike najavljenog protesta da poštuju javni red i mir, kao i da ne pribegavaju bilo kojoj vrsti nasilničkog ponašanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter