Izvor: DIREKTNO
10.08.2024 u 17:41
0

IZGUBIO OD SRBIJE PA NAPUSTIO KLUPU NEMAČKE: Demoralisani selektor teško podneo poraz

Gordon Herbert, selektor košarkaša Nemačke, sa klupe svetskih šampiona odlazi posle poraza od Srbije u borbi za bronzu na Olimpijskim igrama.

Herbert je dogovorio da postane trener minhenskog Bajerna i oprostio se od mesta selektora Nemačke.

– Sve u životu ima kraj, ovaj kraj nije onakav kakav smo želeli. Ovo je porodica. Čestitam Srbiji, ovo je najbolji tim protiv kog smo igrali na Olimpijskim igrama – rekao je Herbert.

Jako emotivno je doživeo odlazak.

EVO KAKO UŽIVA OLIMPIJSKI ŠAMPION: Novak Đoković ponovo je oduševio najmlađe navijače (FOTO)

– Tužan sam jer je došao kraj. Ovo je bila neverovatna vožnja u poslednje tri godine, situacija o kojoj sanjate kao trener. Prvo sećanje je jedan od razgovora sa Denisom, kada smo odlučili da ovaj momak treba da bude kapiten u narednom periodu.

Osvrnuo se na poraz od Francuske u polufinale.

– Ta utakmica sa Francuskom boli, frustrira jer nismo bili bolji i pobedili. Moramo da zapamtimo šta je ovaj tim uradio za tri godine, igrali smo sjajnu košarku i dali sve što imamo.

Posebno je pričao o Denisu Šruderu.

– Ljudi nisu svesni kolika je čast što igra za reprezentaciju, i koliko je ponosan dok to čini, koliko je ponosan što je kapiten i kakav posao radi. Nadam se da će igrati do 45. – završio je Herbert.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter