Izvor: Blic
10.08.2024 u 18:30
0

LEONARDO DIKAPRIO NOSI GUMENJARKE: Ove papuče su pravi hit

Papuče koje je nosio mnogi su primetili, u pitanju je pravi letnji hit - jednostavna gumena obuća

Leonardo Dikaprio vratio se danas na Sardiniju sa devojkom, manekenkom Vitorijom Ćereti. Doputovali su privatnim avinom sa Ibice, a onda su se ukrcali u helikopter Džefa Bezosa koji ih je odveo do jahte ovog bogataša, kojom će krstariti. Par je nedavno bio u Italiji, i baš ume da uživa ovog leta. Ima se – može se.

Vitorija Ćereti se sklanjala od paparaca, dok je Leonardo Dikaprio bio opušteniji. Papuče koje je nosio mnogi su primetili, u pitanju je pravi letnji hit – jednostavna gumena obuća koju nose i muškarci i žene.

U našim prodavnicama ovakav i sličan model, od istog materijala, može da se kupi i za 500 dinara. Sa druge strane, prodaje se i malo luksuzniji model, inovativnijeg dizajna, čija je cena 2. 590 dinara.

Cene muških papuča prilično variraju, pa se model od kože sa dva kaiše može nabaviti za 4. 990 dinara. Kada su u pitanju trendovi, najveća cena nije isključivo povezana sa onim najmodernijim jer se trendi obuća, može kupiti i za daleko manje novca.

TATA JE BIO SA KSENIJOM PAJČIN: Influenser otkrio detalje tajne afere

Leo prati trendove, a zanimljivo je da se na jahtu Bezosa uputio nakon javnog flerta koji mu je priredila verenica bogataša Loren Sančez.

Veza glumca i manekenke za sada ide u dobrom smeru i dosta obećava. Zbog te ljubavi se kaže da je Leo odustao od bizarne mantre, najavljuje se čak i svadba, ali dok se ne desi venčanje, mnogi neće poverovati da je zakleti neženja konačno dolijao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter