Izvor: 24 sedam
13.08.2024 u 07:54
0

STAVIO MU PIŠTOLJ NA BRADU PA GA IZUDARAO MAČETOM: Saslušan jer je napao muškarca u Grockoj

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Zlatan A. (49) zbog sumnje da je 10. avgusta u Vrčinu, u Grockoj, u večernjim časovima izvršio krivična dela:  Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija,Ugrožavanje sigurnosti i Lake telesne povrede.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Prema naredbi o sprovođenju istrage, postoje osnovi sumnje da je Zlatan A. 10. avgusta oko 21:30 časova u Vrčinu neovlašćeno nosio pištolj marke “Walther” bez vidljivog fabričkog broja, kada je došao do kuće oštećenih N.T. i D.T, pa se nakon prethodne svađe sa njih dvojicom, mašio pištolja i uperio ga N.T. ispod brade.

N.T. mu je pištolj oteo, ali je Zlatan A, kako se sumnja, potom mačetom tupih oštrica koju je poneo sa sobom, zadao N.T. pet udaraca po rukama koje je oštećeni se držao preko glave i tom prilikom mu naneo lake telesne povrede desne šake.

Nakon toga N.T. mu je oduzeo mačetu, a Zlatan A. se udaljio sa lica mesta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter