Izvor: blic
13.08.2024 u 13:10
0

OPTIČKA ILUZIJA ZALUDELA INTERNET: Sve što treba je da posmatrate snimak i ne trepćete(VIDEO)

Na TikToku se širi viralna optička iluzija koja izaziva neobične efekte, a korisnici pišu da su doživeli bizarne senzacije.

„Pripremiću vas da vidite nešto u usporenom snimku. Fokusirajte pogled na sredinu iluzije na vašem ekranu. Šta god da radite, nemojte treptati ili skretati pogled. Što duže ostanete usredsređeni na centar, efekat će biti bolji. Uskoro ću vas zamoliti da pogledate svoju ruku, i videćete kako se udaljava od vas. Nastavite pratiti moj glas i sledite ova uputstva za najbolji efekat“, objasnio je tiktoker optičku iluziju koji je objavio profil „Daily_illusions1“.

 

@daily_illusions1 This is crazy😱#illusion #opticalillusion ♬ Sequência da DZ7 – Zyrol

Dakle, potrebno je zadržati fokus na centru iluzije dok tiktoker odbrojava od 5 do 1, a kada skrenete pogled na svoju ruku, trebalo bi da vidite kako se ona udaljava od vas.

Korisnici ostali u šoku nakon gledanja

Snimak je postao viralan i prikupio više od 404.000 lajkova i 7.600 komentara, a korisnici su pisali kako su primetili neobičan efekat dok su posmatrali snimak.

„Počeo sam da plačem“, „Kako da prestanem da plačem?“ i „Rasplakao sam se pred roditeljima“, komentarisali su korisnici, dok je nekima cela stvar bila urnebesna.

„Plačete jer niste treptali“, „Brate, ruka mi se pomerala“, „Ruka mi je delovala ogromna“ i „Čoveče, komentari su sve“, pisali su ljudi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter