Izvor: Kurir
16.08.2024 u 09:23
0

HAOS LOM NA SVADBI KOŠARKAŠA: Mnogobrojni gosti su uveličali ovo venčanje

Košarkaš Nemanja Dangubić i odbojkašica Katarina Lazović, koja je učestvovala na Olimpijskim igrama, napravili su gala svadbu, na kojoj su, pored mnogobrojne rodbine i prijatelja, uveličali i košarkaši Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović, Branko Lazić, Aleksa Avramović i mnogi drugi.

Nikola Jokić došao je sa trudnom suprugom Natalijom u besnoj mašini, a zatim i košarkaš Bogdan Bogdanović, koji je nakon slavlja izašao iz objekta, a zatim se opružio na haubi automobila. Nikola Jokić je bio jedan od najveselijih.

SPOJIO JE DVE SVOJE VELIKE LJUBAVI: Evo kako je nastao nadimak poznatog repera

I košarkaš Branko Lazić, koji već dugo važi za jednog od najlepših i najzgodnijih domaćih sportista bio je na svadbi, dok je njegova supruga Nataša ovog puta nije bila na slavlju.

&nbs

p;

Na svadbi je pevao Stevan Anđelković, a dok je pevao pesmu „Cveće“, sportisti su se okupili oko pevača i napravili atmosferu za pamćenje.

 

Bogdan Bogdanović je pevao na sav glas, dok su se pojedini gosti u transu grlili i držali za ruke.

Aleksa Avramović je bio jedan od najveselijih, a momenti sa veselja preplavili su društvene mreže.

Mlada je skakala kad su počeli da puštaju strane hitove, dok su je gosti opkolili sa svih strana i pratili je u stopu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter