Izvor: NPORTAL
03.09.2023 u 22:15
0

SAVRŠEN PAR: Srce najlepše odbojkašice Srbije „ukrao je“ slavni košarkaš

Odbojkaška reprezentacija Srbije trenutno igra finale Evropskog prvenstva protiv selekcije Turske, a Katarina Lazović, uprkos tome što ima samo 23 godine, pružila je veliki doprinos ekipi tokom celog turnira.

Pored igračkih kvaliteta, dvadesettrogodišnja odbojkašica može se pohvaliti i izrazitom lepotom kojoj nije odoleo ni poznati košarkaš i povremeni reprezentativac Srbije.

Rođena Beograđanka nalazi se u ljubavnoj vezi sa Nemanjom Dangubićem, koji je u karijeri igrao i za Crvenu zvezdu i Partizan, a sada je član Promiteasa.

ZLATNE SRPSKE DEVOJKE KA TRONU EVROPE: Evo zašto su one naš ponos! (VIDEO)

O pomenutoj romansi javnost ne zna puno, a da nije reč o glasini, istakla je i Katarina, potvrdivši da je u vezi sa Dangubićem.

Atraktivni sportski dvojac za mnoge predstavlja savršen par.

Nakon što je započela karijeru u Vizuri, Katarina je igračke dane provela u Lođu i Monci, a trenutno brani boje Pekinga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina-Nina Lazovic 🎀 (@lazaaa7)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter