Izvor: Glossy
16.08.2024 u 18:24
0

MADONA I DALJE VOLI SVOG BIVŠEG: Nije uspela da ga preboli

Madona je ljubila koga je htela, ali samo jednog čoveka nije uspela da preboli

Kada su kraljicu pop muzike pitali ko je čovek njenog života, ona je prošaputala ime svog bivšeg supruga i legendarnog glumca.

Madona Luiza Čikone, poznatija jednostavno kao Madona ili, ako hoćete, kraljica popa, danas slavi 66. rođendan.

Žena koju nije potrebno preterano opisivati, osvajačica sedam Gremija, nagrade za koju je nominovana čak 28 puta, jedna je od najuticajnijih ličnosti u istoriji muzike i neko ko je promenio tok pop muzike.

Vizionarka, revolucionarka i neko ko je pokrenuo sve ono što njene mlade koleginice rade danas, Madona je obeležila nekoliko era muzičke industrije i još uvek je nezaustavljiva, pa je tako u maju ove godine održala na Kopakabani koncert pred čak dva miliona ljudi!

Otkako je ušla u svet muzike Madona je bila u centru pažnje medija iz različitih razloga, a neretko su to bile njene ljubavi.

Kao jedna od najpopularnijih žena na planeti, zavela je najpoželjnije muškarce sveta, a samo neki od njih su Leni Kravic, Tupak, Denis Rodman, Voren Biti, Vanila Ajs i mnogi drugi.

Međutim, ako biste je pitali ko je čovek njenog života, čuli biste ime čoveka od kog je razvedena već 35 godina.

OVO DVOJE SJAJNIH PEVAČA SU ROĐACI: Dženet Džekson i Stivi Vonder su u srodstvu

 

Madonina najveća ljubav

Ljubavna priča Madone i Šona Pena je dobro poznata – kako su se upoznali, ludo voleli i rastali, a ona na neki način traje i danas jer su pevačica i holivudski glumac ostali bliski prijatelji.

Iako u braku nisu zajedno dobili decu zbog koje bi to morali, oni su nastavili da se viđaju i razgovaraju redovno, a oskarovac je u više navrata prisustvovao njenim koncertima.

To je posebno iznenađujuće jer se, dok su bili zajedno, pisalo da imaju veoma loš brak i, štaviše, da je glumac bio nasilan prema Madoni, što je ona kasnije negirala.

-Ona je neko koga ja volim – objasnio je Šon Pen jednom prilikom za The New York Times.– Ispostavilo se da je lakše izgraditi prijateljstvo posle razvoda ako deca nisu uključena u to.

Kada su kraljicu pop muzike pitali ko je čovek njenog života, ona je prošaputala ime svog bivšeg supruga i legendarnog glumca.

I sama Madona često ističe da je njen odnos s bivšim mužem pun ljubavi, a to je 2016. rekla i prilikom govora koji je održala na njegovoj godišnjoj gala večeri Help Haiti Home.

– Hoću da kažem Šonu – volela sam te od trenutka kada sam te prvi put videla. I još uvek te volim isto – istakla je kraljica pop muzike.

Iako je kroz njen život prošlo mnogo muškaraca, a bila je potom i u braku s engleskim režiserom Gajem Ričijem, Madona je uvek isticala da je za nju Šon Pen bio najveća ljubav.

Nakon što su se razveli, pevačica je objavila svoj dokumentarac „U krevetu s Madonom“, u kom je upitana ko je ljubav njenog života. Prošaputala je samo jednu reč:

– Šon

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter