Izvor: alo
17.08.2024 u 16:24
0

NOĆNA PLJAČKA U POŠTANSKOJ ŠTEDIONICI: Ukradeno 30 miliona dinara, velika akcija policije na Bežanijskoj kosi

Žena je uhapšena zbog sumnje da je učestvovala u pljački koja se dogodila na Bežanijskoj kosi juče u večernjim satima, kada je nepoznati počinilac iz Poštanske štedionice ukrao preko 30 miliona dinara

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je obavešten od strane policijskih službenika UKP, PU za grad Beograd, drugog odeljenja da je prijavljena krađa od čak 30 miliona dinara oduzetih u noćnim časovima prethodne noći iz ekspoziture banke “Poštanska štedionica” na Bežanijskoj kosi.

SABLASNA NESREĆA U BATAJNICI: Poginuo vozač nakon sudara „zastave“ i „fijata“, saobraćaj satima bio u prekidu (FOTO)

Po nalogu javnog tužioca doneto je rešenje o zadržavanju okrivljene J.J. (41) zbog postojanja osnovane sumnje da je u svojstvu pomagača izvršila krivično delo Teška krađa.

Na osnovu izvršenog uviđaja lica mesta, izvršenog uvida u video snimke nadzorne kamere banke, okolnih objekata i kamera na gradskim saobraćajnicama, prikupljenih materijalnih dokaza i uzetih izjava, u krađi novca je učestvovalo još najmanje jedno lice u svojstvu izvršioca, za kojim se intenzivno traga, dok se istovremeno utvrđuje i eventualno učešće drugih lica u protivpravnim radnjama.

Zadržavana J.J. će biti saslušana sutra u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter