Izvor: ALO
17.08.2024 u 17:19
0

UDARIO ŽENU PESNICOM U GLAVU: Oglasilo se Tužilaštvo u stravičnim scenama nasilja u autobusu

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu oglasilo se povodom užasnog snimka nasilja nad ženom u gradskom prevozu u Beogradu

Saopštenje tužilaštva prenosimo u celosti:

“Povodom video-snimka nasilja u gradskom prevozu koji je objavljen na društvenoj mreži Instagram, a koji nije prijavljen državnim organima, javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je dao nalog policijskim službenicima da, imajući u vidu da postoje osnovi sumnje da je izvršeno delo za koje se goni po službenoj dužnosti, utvrde identitet učesnika događaja.

NOĆNA PLJAČKA U POŠTANSKOJ ŠTEDIONICI: Ukradeno 30 miliona dinara, velika akcija policije na Bežanijskoj kosi

Prema do sada utvrđenom činjeničnom stanju učesnici događaja su emotivni partneri V. Đ. (34) i N. V. (41), koji su zajedno ušli u autobus broj 18, potom imali verbalnu raspravu, nakon čega je V. Đ. rukom najpre nekoliko puta udarao u zaštitno staklo ispred sedišta na kojem je sedela N. V., pa joj je zadao udarac u lice i pretio joj.

Nasilju i remećenju javnog reda i mira su prisustvovali putnici u autobusu, a oštećena je odmah izašla iz autobusa na stajalištu na Novom Beogradu. Po nalogu javnog tužioca policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju okrivljenog V. Đ. (državljanina Srbije i Austrije) zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje iz člana 344. Krivičnog zakonika.”, piše u saopštenju.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter