Izvor: 24sedam.rs
20.08.2024 u 08:29
0

NOVI REKORD ZA NOVAKA: Federer je davno pao, sada i Nadal!

Nova ATP lista koja je izašla juče donela nam je i novi rekord Novaka Đokovića i još jednu potvrdu dominacije.

Nova ATP lista koja je izašla juče donela nam je i novi rekord Novaka Đokovića i još jednu potvrdu dominacije.

NAJBOGATIJI TENISER SVETA „PECNUO“ ĐOKOVIĆA: Kum Brene i Bobe odao je počast ovom teniseru

Đoković je davno drušio rekord Rodžera Federera po broju nedelja na prvom mestu, a potom je iz nedelje u nedelju rušio svoj rekord i podizao lestvicu visoko za neka naredna pokolenja.

Trenutno je drugi teniser sveta, što ne utiče na njegovu motivaciju i želje, pa je srušio još jedan rekord, ovog puta Rafaela Nadala.

Španac je u eri Novaka i Federera dominirao na šljaci, smenjivao se sa njima na prvoj poziciji, ali je ipak najviše vremena proveo na drugo mestu. Ali, sada je Đoković srušio i njegov niz.

Naime, po broju nedelja provedenim u Top 2 na ATP listi, Novak je stigao do 597 nedelja, dok je odavno lider u Top 3, sa 754 sedmica. Naravno, najveći udeo su oni dani provedeni na prvoj poziciji, ali ovo je samo još jedna potvrda njegove dominacije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter