Izvor: HappyBSC
25.06.2020 u 16:15
0

KAKAV BLAM! ZBOG OVIH REČI ĆE ZAGREBATI NA VRATA: Svega joj je preko glave dok se sprema NEVIĐENA BURA (VIDEO)

Izabela Alijoski iako je nedavno očitala bukvicu Urošu zbog svog ponašanja prema Dragani, sada je crv sumnje bačen na njeno prijateljstvo sa njenom najboljom drugaricom. 

Ona je u Tajnoj sobi otvorila dušu i iznela šokantne detalje o Uroševoj dragoj. 

– Ja ne mogu da shvatim da moj aprijateljica krije nešto od mene. Ja sam uvek bila tu za nju i sve bih dala da ona bude ok. Iskreno, sve više sumnjam da postoji nešto više što se krije iza svega, ali ne znam šta je to , i ja sam potpuno razočarana – rekla je Izabela.

Ona je istakla da su svi takmičari razočarani. 

ŠOK! HAPŠENJE ROMANE

PEVAČICA PLJAČKALA PO AUSTRALIJI! Uhapšena ROMANA!

PEVAČICA SA OZBILJNIM KRIMINALNIM STAŽOM: Ovo je policijski dosije Romane! (FOTO, VIDEO)

ČUPA SE ZA KOSU U ZATVORU! ROMANA OČAJNA: Samouništenje bolje nego poniženje! (FOTO)

Romana PRIZNALA: ODEM NA VRH PA DOTAKNEM DNO

Ja konstantno pokušavam da je opravda, ali mi ne polazi za rukom. Svi ćemo mi otići iz rijalitija ali šta će ona sa svojom porodicom na čelu raditi to ne znam i biće joj ogroman problem – zaključila je Izabela. 

Popularna Bells je potpuno slomljena jer se oseća izdanom, ali dala joj je vremena i prostora da joj objasni neke stvari. 

Kako će se dalje razvijati situacijai šta će se dešavati saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal i pogledate video dostupan ispod teksta:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter