Izvor: GLOSSY
20.08.2024 u 09:09
0

BIRA ROMANTIČNO I UDOBNO: Cvetni komplet Aleksandre Prijović kom nećete naći manu

Aleksandra Prijović nastupila je pre nekoliko dana u Vrnjačkoj Banji, a za šetnju pre nastupa ponela je divan komplet sa cvetnim printom.

Aleksandra Prijović i dalje nastupa u okviru svoje uspešne turneje „Od istoka do zapada“, tokom koje je obišla mnogo gradova regiona, i u svakom je okupila veliki broj slušalaca.

Pre nekoliko dana nastupala je u Vrnjačkoj Banji, gde je pokazala humanost na delu, kada je prekinula koncert da bi obavestila obezbeđenje da se devojci u publici slošilo, te da joj treba odmah ukazati pomoć.

NIKAD VIĐENA FOTKA VERICE RAKOČEVIĆ: Kažu da je bila fatalna, a ovakvu je do sada niste videli, mreže gore

Na tom koncertu bila je i njena svekrva Zorica Nakić, kojoj se Aleksandra obratila javno, a poznato je da su njih dve u sjajnim porodičnim odnosima.

I dok lepa pevačica na svojim koncertima obično nosi glamurozne haljine s potpisom dizajnera koje zaljubljenice u modu obožavaju, ona ni privatno ne odustaje od komada s potpisom, ali u nešto ležernijoj varijatnti.

Tokom šetnje po Vrnjačkoj Banji, pre koncerta, pevačica je nosila divan komplet u floralnom printu, koji daje efekat romantike, ležernosti, ali i sjajnog stila!

 

Naime, pevačica je pred nastup ponela komplet Alice and Olivia, koji se sastoji od krop-topa i suknje, koji košta 640 evra i odličan je za proleće, leto i toplu jesen.

Uz to je ukombinovala Šanelove papuče, koje vrede 910 evra, kao i torbicu sa Šanelovim potpisom, ali znatno skuplju, te je za nju morala da izdvoji nešto preko 4500 evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter