Izvor: Kurir
21.08.2024 u 15:32
0

NE KRIJEM DA SAM VERUJUĆI ČOVEK SA MNOGO MANA: Premijer Vučević u poseti manastiru Tumane!

Premijer Miloš Vučević danas je posetio manastir Tumane gde je prisustvovao liturgiji i razgovarao sa predstavnicima SPC, kao i okupljenim narodom.

PREDSEDNIK VUČIĆ I BORIS RUGE: Sastanak sa pomoćnikom generalnog sekretara NATO-a

– Dolazim kao običan čovek, i uvek mi je puno srce i duša pozitivne energije, i vere koja nam je preko potrebna u ovom vremenima. Ja ne krijem da sam verujući čovek, sa mnogo mana, kao i svi ljudi. Uvek kada smo kao narod i država imali veru u Boga, kada se nismo odrekli Boga, kada smo znali da postoji jedinstvo države, Crkve i naroda, mi smo tada pobeđivali. Ja ću uvek biti zagovornik takve politike. U manastir Tumane dolaze i ljudi koji nisu pravoslavne vere. Dolaze i naša braća muslimani, i druge veroispovesti, da pronađu utehu, nadu, veru… Srećan praznik Svetih Zosima i Jakova tumanskih, i puno mi je srce što sam danas u manastiru Tumane, sa svojim narodom – poručio je Vučević na društvenoj mreži Instagram.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter