Izvor: ALO
22.08.2024 u 09:06
0

SVE SE SAZNALO: Evo kom igraču je Džejms Naneli udario šamar

Džejms Naneli je napravio nekoliko incidenata u prošlosti...

Kako prenosi „Mozzarsport“ iz kluba, Džejms Naneli je za tuču sa Lazarevićem kažnjen u iznosi koji je malo viši od jedne mesečne plate. Međutim, to nije bio izolovan slučaj.

Kako smo saznali, Naneli je prošle sezone na poluvremenu utakmice sa Olimpijakosom u Beogradu, u tunelu udario šamar Janulisu Larencakisu, dok je nakon završetka čuvene pete utakmice četvrtfinala plej-ofa protiv Reala u Madridu pretio pojedinim novinarima da će da im „porazbija telefone“.

Čini se da je trener Željko Obradović nedavno poslao poruku baš Naneliju.

– Vrata ovog kluba su otvorena za sve koji misle da mogu biti deo Partizana, ali oni moraju da znaju kako treba da se ponašaju. Partizan je brend, iznedrio je plejadu fantastičnih igrača i trenera. Ovo ime mora da se štiti, ja nisam više Željko Obradović, već sam trener Partizana Željko Obradović i moram da se ponašam u skladu sa tim. Nema više niko privatno ime i pravo na privatnost. Gde god da bude i šta god radio, ispred ćemu stajati „igrač Partizana“. U tom smislu moraju da se ponašaju kako dolikuje ovom grbu. To je jedini način koji mora biti ispoštovan. Moramo da poštujemo grb i ne pravimo nikakve probleme bilo koje vrste – kazao je Obradović za klupsku televiziju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter