Izvor: Kurir
23.08.2024 u 15:28
0

TRAŽE DVA MILIONA DOLARA: Trenutak kad ruski lider obaveštava vrh države o TALAČKOJ KRIZI

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je na početku sastanka Saveta bezbednosti da ga je šef Federalne kazneno-popravne službe upravo izvestio o talačkoj krizi u Volgogradskoj koloniji!

Zatvorenici kolonije broj 19 u Surovikinu u Volgogradskoj oblasti, podsetimo, ubili su prema nezvaničnim informacijama oko 12 sati po lokalnom vremenu tri čuvara zatvora dok nekoliko zaposlenih trenutno drže kao taoce.

KAMALA HARIS UVLAČI SVET U TREĆI SVETSKI RAT: Trampova mračna predviđanja nakon govora Kamale Haris

Putin je na početku sastanka nervozno skinuo sat pre nego što je vrh bezbednosnih službi uputio u situaciju u Surovikinu.

 

Trojica napadača, koji tvrde da pripadaju Islamskoj državi, zahtevaju da po njih sleti helikopter kako bi napustili zemlju inače će početi da ubijaju taoce. Takođe traže i dva miliona dolara. Među napadačima su inače dvojica Uzbekistanaca i jedan Tadžikistanac.

Islamisti su prema navodima Telegram kanala Baza primorali jednog taoca da se obrati Putinu sa zahtevom da ispuni njihove zahteve.

Mediji navode da će uskoro u koloniju stići lokalni mula koji će pokušati da ubedi napadače da se predaju.

Osuđeni islamisti, podsetimo, uzeli su sredinom juna dvojicu čuvara u koloniji u Rostovu kao taoce, a likvidirani su u akciji specijalnih snaga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter