Izvor: 24sedam.rs
24.08.2024 u 08:27
0

NOVAK NA US OPENU NAPUSTIO TRENING: Sve je zabrinuo takav potez

Đoković odradio jedan deo treninga sa Runeom, ali posle toga nije pojavio pred navijačima na Artur Ešu

Uh, ovo nije dobro za Novaka Đokovića pred početak US opena. Najbolji teniser svih vremena trenirao je sa Holgerom Runeom, ali ga nije završio navodno zbog povrede.

DANI VELIKIH PROMENA: Evo kog dana počinje nova era srpske košarke

Novak i Rune su prvi deo treninga odradili na jednom manjih terena, i kada su trebalo da se prebace na Artur Eš, stigla je informacija da srpski igrač ima neki problem i da je napustio kompleks poslednjeg grend slema, ali za sada se ne zna koji su tačno razlozi.

– Tim Holgera Runea nas je obavestio da je prvi sat treninga sa Đokovićem bio veoma intenzivan. Takođe, posle toga je Nole otišao na jedan tretman da bi video da li može da nastavi trening. Posle pola sata, bilo je jasno da Đoković ne može da nastavi i Rune je napustio stadion dok su navijači sedeli zbunjeni – javlja danska televizija „TV 2 Sport“.

Jedno je tačno, Đoković je sa Runeom trenirao sa steznikom oko kolena, pa se uveliko spekuliše da je to u pitanju, i da niko iz Novakovog tima nije hteo da rizikuje da se njegova povreda pogorša.

Ipak, dobra je vest da se Đoković posle toga pojavio na događaju koji su organizovali njegovo sponzori u Njujorku i bio je dobro raspoložen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter