Izvor: Politika
24.08.2024 u 11:58
0

LISTA PROIZVODA SA NIŽOM CENOM U TRGOVINAMA DO SREDE: Vučić najavio pomoć građanima

Dodatna pomoć građanima

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas da će se do srede pojaviti lista proizvoda sa najboljim cenama za najvažnije proizvode koje će biti niže od akcijskih u trgovinskim lancima, kako bi se dodatno pomoglo građanima.

„Veoma sam srećan zbog velikog angažmana predsednika vlade Miloša Vučevića i ministra Momirovića, i sa njima radi i moj kabinet i verujemo da će u ponedeljak, utorak, sredu, moći da se pojavi lista proizvoda koji će imati zaista najbolju cenu, nižu od akcijskih cena, sa ciljem da dodatno pomognemo ljudima“, rekao je Vučić.

Dodao je da je zahvalan vladi što je prihvatila njegov predlog po pitanju penzija – da penzionerima već tamo do 10. januara može da se isplati uvećana penzija i istakao da će penzije biti veće za gotovo 11 ili za celih 11 odsto.

„Nadam se da će to biti moguće, još razgovaramo oko plata, ali za mene je to od izuzetnog značaja“, rekao je on.

Vučić je to rekao novinarima u kasarni „Vasa Čarapić“ u Beogradu, nakon polaganja kamena temeljca za izgradnju novog objekta za smeštaj i obuku pripadnika Odreda vojne policije specijalne namene „Kobre“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter