Izvor: Alo
25.08.2024 u 10:30
0

CEO SVET JE SVEDOK: Scena koja je razbesnela ljubitelje tenisa

Sasvim je jasno da pravila ne važe za sve.

Italijanski teniser Lorenco Sonego osvojio je turnir u Vinston-Sejlemu nakon ubedljive pobede nad Amerikancem Aleksom Mikelsenom (6:0, 6:3). Međutim, duel je obeležio incident koji je čitavom teniskom svetu otvorio oči.

IMAĆEMO JANIKA NA TURNIRU: Španac progovorio o Sineru

U prvom setu viđena je scena koja je podsetila ljubitelje tenisa na incident koji se dogodio na US openu 2020. godine, kada je Novak Đoković diskvalifikovan pošto je lopticom slučajno udario liniskog sudiju. Zanimljivo, baš kao i na meču na kom je Novak izbačen, „pravdu“ je delila Olreli Turt.

 

Nervozni Amerikanac je pri rezultatu 0:4 u korist protivnika ljutito lansirao jednu lopticu u publiku i pogodio navijača, pa je nastala opšta pometnja na terenu. Supervizor i Oreli Turt su otišli do navijača koji je pogođen i čim su se uverili da je dobro odlučili su da dopuste Amerikancu da nastavi meč.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter