Izvor: 24sedam
25.08.2024 u 19:34
0

NAJPOPULARNIJI GLUMAC DANAŠNJICE JE ODBIO SLEDEĆE PROJEKTE: Ove uloge su bile ponuđene Tom Kruzu

Uloge koje je Tom Kruz odbio: Za neke se sigurno i sada kaje

Tom Kruz je jedan od najpopularnijih glumaca današnjice, čija karijera traje više od tri decenije.

Nijedna njegova uloga ne ostaje nezapažena, i svaki film u kojem igra doživi veliki uspeh.

Nije uvek znao da „namiriše“ pravu ulogu

Čini se da posle toliko godina uspešnog bavljenja glumom ima „savršen nos“ da namiriše pravi hit. Međutim i Kruz zna nekad da „promaši“.

Ovo su pet uloga koje je odbio, a ovi filmovi se i danas pamte

Prvi put je ulogu odbio  1984. godine kada mu je stigla ponuda da dokaže svoje veštine na plesnom podijumu u čuvenom filmu „Futluz“. Međutim, Kruz nije želeo ovu ulogu, pa je umesto njega ulogu prihvatio Kevin Bejkon.

Odbio „Nepristojnu ponudu“

Kruz je odbio i ulogu u erotskoj drami „Nepristojna ponuda“.

Priča o ljubavi, bogatstvu i moralnim izborima nije bila dovoljna da nagovori Kruza da prihvati posao, pa je na kraju ova uloga pripala Vudiju Harelsonu.

Kruz je odbio ulogu i u filmu „Doni Brasko“ a umesto njega ulogu je rado prihvatio Džoni Dep.

Izmakao mu Oskar

Rasel Krou je osvojio Oskara za ulogu u filmu „Blistavi um“, a možda bi to pošlo za rukom i Kruzu da je prihvatio ulogu.

Na kraju, Kruz je odbio i Marvela. Trebalo je da „uđe u kožu“ Ajronmena, ali je i tu prliku propustio i dao je Robertu Dauniju Džunioru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter