Izvor: Kurir
26.08.2024 u 09:56
0

NEMAM OSEĆAJ DA SAM MATOR: Ovako je Bora Čorba govorio o svom zdravlju

Frontmen čuvene rok grupe "Riblja Čorba", Bora Đorđević trenutno je u bolnici u Sloveniji gde je bio priključen na kiseonik zbog lošeg zdravstvenog stanja.

On je hitno hospitalizovan zbog komplikacija uzrokovanih hroničnom obstruktivnom bolešću pluća, a poslednje vreme se nije često pojavljivao u javnosti, te su i nastupe smanjili, te je jednom prilikom Bora govorio o svom zdravstvenom stanju.

DEFINITIVNO NISAM FINA KAO ĐANI: Jelena Karleuša napokon progovorila

Naime, čuveni roker je pre dve godine pričao kako oseća da mu telo slabi, ali da je pred njim još mnogo svirki sa kolegama iz grupe, kojima se i te kako raduje.

– Čačak me formirao, a Beograd je bio san. Čačak mi je stanje duha, mi se šalimo na jedan specifičan način, malo jedan surov humor. Škola i mama nisu uspele da me smire, ali me je poslednja supruga ukrotila. Mama je bila profesor srpskog i ruskog, ona je bila i glumica amater, pa sam puno čitao kao klinac. Čak sam progoreo jorgan jer sam lampu podvukao pod njega kako bih do kasno čitao. Tata je bio strog i bunio se na moje zanimanje, ali kasnije me je podržao kada je čuo da to ima smisla. Sluh sam od oboje nasledio, otac je voleo ozbiljnu muziku – prisetio se Bora detinjstva u emisiji “Dok anđeli spavaju”, pa se dotakao i situacije sa zdravljem:

– Srećan sam što sam živeo u 80-im godinama gde su bile prave vrednosti. Posle su počele da se gube i srećan sam što sam pri kraju puta i što neću doživeti dekadenciju i propast koja vlada svetom. Ja živim kao da neću da umrem, nikada ne pričam o prolaznosti vremena. Smrti se ne treba plašiti i to je jedna od pesama na novom albumu. Nemam osećaj da sam mator, telo me izdaje, teže hodam pa sedam dok pevam, ali pevam. Ne pevam nogama, ali sam sam duhovno i dalje u pubertetu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter