Izvor: Alo
26.08.2024 u 11:55
0

MELINA DŽINOVIĆ NAPUSTILA SRBIJU: Evo šta je mesecima krila od svih!

Nakon burnog i medijski ispraćenog kraha braka od čuvenog pevača Harisa Džinovića, Melina sada uživa na Azurnoj obali

Modna kreatorka Melina Džinović preselila se iz Beograda na Azurnu obalu, tvrde domaći mediji.

KRENULA NJEGOVIM STOPAMA PA SE POVUKLA: Ovo je mlađa koleginica Đoleta Đoganija i Slađe

Nakon burnog i medijski ispraćenog kraha braka od čuvenog pevača Harisa Džinovića, Melina sada uživa na Azurnoj obali, a tamo je išla i u aprilu, u jeku razvoda.

Mesecima je krila od javnosti da planira selidbu daleko od Srbije, a još proletos je tražila idealan stan u Monaku.

Potraga za stanom je potrajala, pa je gotovo svakodnevno razgledala nekretnine, a o njenom boravku u pomenutoj zemlji naširoko se pisalo pre nekoliko meseci.

Ona je i ranije isticala koliko voli da odlazi u Monako, a sad tu i živi.

– Melina sada živi na Azurnoj obali, preko mesec dana je tamo. Videli ste i sami, nije se oglašavala povodom razvoda od Harisa. Jednostavno žena je ostavila sve iza sebe i krenula dalje. Ima planove za svoju budućnost, želi da živi i uživa u životu, raduje se svemu onom novom što joj donosi ovaj novi početak. Preseljenje nije mala stvar, ali ona se lako adaptirala. Novi ljudi… – rekao je navodno dobro upućen izvor za „Blic“.

Kreatorka napustila Srbiju!

Modna kreatorka Melina Galić, koja je nedavno završila više od dve decenije dugu vezu sa pevačem Harisom Džinovićem, sada je u centru medijske pažnje zbog svog privatnog života.

Kao bomba odjeknula je vest da se Melina preselila na Azurnu obalu, a kako tvrde domaći mediji, modna kreatorka već mesec dana uživa na Azurnoj obali ili ti Francuskoj rivijeri.

Ipak, kako smo ranije pisali, Melina već nešto više od pola godine uživa u romansi sa dve godine starijim biznismenom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter