Izvor: Kurir
26.08.2024 u 13:14
0

MNOGO SAM NAUČIO OD NJEGA: Pavel Durov otkriva ko je genije koji stoji iza njihovog biznisa

Pavel Durov, izvršni direktor aplikacije Telegram, koji je u subotu priveden u Francuskoj, "nema šta da krije", kako je navela njegova kompanija u saopštenju nakon hapšenja, a mladi preduzetnik zaista nije krio svoje aktivnosti van radnog mesta koje objavljivao je na društvenim mtežama.

Rus sa državljanstvom zemlje koja ga je i uhapsila, fizičku kondiciju održava jogom i krioterapijom.

PUTIN OBELODANIO NOVE PODATKE: Ovo su Rusi čekali

„Već neko vreme se bavim jogom. Jogom i meditacijom“, rekao je Durov u jednom intervjuu iz 2016. godine.

„Znate, u nekom trenutku počinjete da shvatate da su naši umovi u neurološkom smislu pod kontrolom naših tela. Moramo naučiti da preokrenemo inžinjering naših umova i tela, kako bismo identifikovali prave razloge za naše emocije. Ako uradite, vi zapravo možete promeniti okruženje i osloboditi se određenih faktora koji utiču na vaše odluke“, objasnio je tada Durov.

Čovek o kojem godinama priča čitav svet, a od subotnjeg hapšenja je udarna vest svih medija, praktikuje i kiroterapiju – kupanje u ledenoj vodi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pavel Durov (@durov)

„Najbolji način da počnete dan je nekoliko minuta u vodi temperature 0⁰C, sa kockicama leda“, napisao je u objavi na Instagramu 7. aprila, uz video na kojem ulazi u ledenu kupku.

Mnoge slavne ličnosti, među kojima je i fudbaler Kristijano Ronaldo, su zagovornici krioterapije, i tvrde da se posle samo jednog takvog tretmana osećate kao druga osoba. Stručnjaci za kriterapiju tvrde da se kupanjem u ledenoj vodi povećava prag tolerancije na bol, a raspoloženje raste.

Pavel Durov je u intervjuu datom portalu Medium dve godine nakon napuštanja Rusije, otkrio dosta privatnih, dotad nepoznatih detalja.

Rođen je u Lenjingradu, SSSR, pre nego što mu je otac dobio posao na univerzitetu u Italiji. Porodica se preselila, i u Italiji provela nekoliko godina, da bi se potom svi vratili u rodnu zemlju, ovaj put u Sankt Peterburg.

Suosnivač Telegrama istakao je da je zapravo „mozak“ čitave operacije, stvaranja Telegrama, njegov dve godine stariji brat Nikolaj.

„Moj brat je genije. Kada smo živeli ​​u Italiji, na lokalnom televizijskom kanalu predstavljen je kao vunderkind, jer je mogao da rešava veoma sofisticirane matematičke jednačine. Imao je samo sedam ili osam godina, ali je mogao da rešava matematičke zadatke za 14-godišnjake. Bio je zaista napredan u matematici. Čitao je mnogo. Kada je bio u školi, pobeđivao je skoro na svakom takmičenju iz matematike. Mnogo sam naučio od njega. Veoma sam zahvalan na tome“, rekao je Pavel Durov.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter