Izvor: 24 sedam
27.08.2024 u 12:52
0

BEOGRADSKA TENISERKA U ZATVORU: Osuđena na 3,5 godina zbog šverca droge

Beogradska teniserka Jelena M. osuđena na tri i po godine zatvora zbog šverca droge

Zatvorska presuda Jeleni M. (20), teniserki iz Beograda, presuda beogradskog Višeg suda na tri godine i šest meseci zatvora zbog šverca droge, postala je pravosnažna. Ona je, navodi „Kurir“, već prebačena na izdržavanje kazne.

Teniserka je uhapšena 12. marta 2023. nakon što je policija u automobilu „smart“ pronašla 8,5 kilograma marihuane. Zaustavljena je u Kumodražu, a u vozilu je bila i maloletnica (17).

Prema optužnici iz maja 2023. Jelena M. je sa jednim maloletnim licem, prema kojem je postupak razdvojen, radi dalje prodaje, prenosila narkotike.

Njih dvoje su se odvezli do Kopaonika, do mesta Novo selo i od nepoznate osobe preuzeli crnu putnu torbu u kojoj se nalazilo 8,5 kilograma marihuane upakovane u 20 paketa i stavila je u prtljažnik.

Tokom suđenja, Jelena M. je navodno priznala da je prevozila drogu, ali je tvrdila da je na to bila naterana. Nije, međutim, želela da otkrije ko ju je na to naterao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter