Izvor: 24sedam
28.08.2024 u 14:00
0

MONIKA BELUČI I TIM BARTON STIGLI U VENECIJU: Večeras otvaraju filmski festival

Poljupci, autogrami i sjaj slavne filmske dive

Ukupno 21 filmsko ostvarenje naći će se u konkurenciji za prestižnog Zlatnog lava

Sve je spremno za 81. Filmski festival u Veneciji koji će biti otvoren večeras i trajaće do 7. septembra.

ANDŽELINA DŽOLI NA FESTIVALU U VENECIJI: Sve je spremno za glamurozni filmski festival

Slavne zvezde već pristižu na Lido, a pored Anđeline Džoli koja je došla među prvima, stigla je i slavna Monika Beluči sa svojim partnerom, poznatim rediteljem Timom Bartonom.

„Bitlđus 2“ iščekuje ceo svet

Jedna od najlepših glumica sveta je neposredno po dolasku pozirala fotografima, delila autograme i slala poljupce obožavacima koji su čekali njen dolazak.

Večeras će festival otvoriti film „Bitlđus 2“ u kome Beluči igra jednu od uloga, a Barton potpisuje režiju. U pitanju je nastavak kultnog filma koji iščekuje ceo svet.

Ukupno 21 filmsko ostvarenje naći će se u konkurenciji za prestižnog Zlatnog lava, a među njima se nalaze i neki od najiščekivanijih filmova godine koji će svoju premijeru imati na Mostri. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter