Izvor: Alo
30.08.2024 u 10:45
0

BOG VOLI NAŠU ZEMLJU: Donald Tramp izjavio je da mu je Bog poštedeo život u prošlomesečnom pokušaju ubistva u Pensilvaniji

Kandidat za predsednika SAD je za dlaku izbegao smrt kada je 20-godišnji Tomas Metju Kruks otvorio vatru na njega 13. jula

Kandidat za predsednika SAD Donald Tramp izjavio je da mu je Bog poštedeo život u prošlomesečnom pokušaju ubistva u Pensilvaniji. Republikanski kandidat tvrdi da ima misiju da spasi Ameriku, a možda i ceo svet.

KAMALA NA OSUDI MEDIJA: Nije dovoljno pametna da se nosi s medijskim nastupima bez scenarija

Tramp je za dlaku izbegao smrt kada je 20-godišnji Tomas Metju Kruks otvorio vatru na njega 13. jula.

U intervjuu u utorak sa psihologom i TV voditeljem Filom Mekgrouom, poznatijim kao dr Fil, Tramp je rekao da se tog dana umešala „neka velika sila“.

„Jedino što mogu da mislim je da Bog voli našu zemlju i da misli da ćemo vratiti našu zemlju“, objasnio je Tramp. „To je morao da bude Bog. Mislim kako možeš da kažeš da je to sreća kada je, znaš, dvadeset miliona prema jedan?“ insistirao je.

Tramp je takođe izjavio da bi, ako pobedi na izborima, to značilo da „postoji neka neverovatna sila koja je želela da budem uključen u spasavanje, a možda je to više od spasavanja nacije, možda je to spasavanje sveta“.

Bivši predsednik je rekao i da su aktuelni lider Džozef Bajden i njegova potpredsednica i kandidatkinja demokrata Kamala Haris delimično odgovorni za prošlomesečni pokušaj ubistva.

Prema njegovim rečima, Harisova i Bajden su ga rutinski prikazivali kao „pretnju demokratiji“ što „može da pokrene ubice ili potencijalne ubice“.

Možda je taj metak zbog njihove retorike“, sugerisao je Tramp.

Bivši predsednik je ponovio da je bilo izbornih nepravilnosti na predsedničkim izborima 2020, rekavši dr Filu da je pobedio u Kaliforniji.

„Da je Isus došao i bio brojač glasova, pobedio bih u Kaliforniji“, insistirao je Tramp.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar