Izvor: bsc happy portal
01.09.2024 u 10:40
0

DOBRO JUTRO SRBIJO: Ekskluzivno: Ispovest roditelja zlostavljanih maloletnika koji su opljačkali pumpu

Ovog jutra smo ekskluzivno u studiju imali uživo uključenje roditelja mamloetnika koji su nedavno opljačkali pumpu u Beloj crkvi a zatim doživeli neviđenu torturu i zlostavljanje od strane vlasnika pumpe i njegove sestre.

Uživo je se ekskluzivno za Happy tv uključio novinar i književnik Zoran Rašković porodični prijatelj zlostavljane dece iz Bele Crkve, kao i roditelji dece

On je u uključenju uživo osudio maltretiranje, ponižavanje, premlaćivanje i stravičnu odmazdu prema dečacima uzrasta 12, 14 i 16 godina.

On je, pozivajući se na navode iz službene policijske beleške u koju je imao uvid, opisao mučne događaje po hronološkom redosledu.

Pomenuti maloletnici su toga kobnog dana ušli u zatvorenu benzinsku pumpu i ukrali 4 limenke soka i iz kase ukrali 8000 dinara.

Vlasnik pumpe koga Zoran Rašković naziva “ lokalnim moćnikom“ dolazi autom do njihove kuće i na prevaru ih odvodi u nepoznatom pravcu. Roditeljima i njima govori da im neće faliti ni dlaka sa glave i da ih vodi kod njegove sestre koja je zapravo vlasnica pumpe.

Kada su stigli u tu kuću strave, dočekala ih je muškobanjasta žena i odmah im je naređeno da kleknu na kolena. Nakon toga ona počinje da ih udara zatvorenom šakom i nogama a za to vreme njen brat sve snima telefonom.

U jednom momentu on navodi da je bahati vlasnik pumpe pozvao nekoga telefonom i na spikerfonu pitao : “Da li da ih overim? “A stariji muški glas je odgovorio “ lupajte ih još pa na šišanje“

Nakon određenog vremena maltretiranja, udaranja i ponižavanja, polivali su ih vodom kako bi sprali krv sa maloletne dece, zatim odlaze da vlasnik pumpe kupi mašinicu za šišanje i vodi decu na pumpu gde vršeći pritisak na njih, primorava ih da điđaju jedni druge.

Zahvaljujući slučajnim prolaznicima, koji su videli te nemile scene dece, obaveštavaju porodicu dečaka koja dolazi do pumpe i na taj način sprečava dalje maltretiranje. Slučaj se prijavljuje u policiju.

Kasnije su se uključili roditelji dece koja su fizički najstrašnije maltretirana i ispričali kako je se to desilo, kako se deca a i oni osećaju nakon torture kroz koju su prošli.

Deca su ukrali sok i nešto novca sa pumpe, vlasnik je prijavio u policiju, išli su dali izjave i toga dana se to tako završilo.

Narednog dana vlasnik je došao kući kod njih i ponovio priču koju je ispričao i Zoran Rašković o dolasku vlasnika pumpe po decu, dodavši  i da je u razgovoru sa vlasnikom ponudio da roditelji maloletnika nadoknade štetu koju su deca napravila. Dvoumio je se da li da ih pusti da idu sa vlasnikom pumpe kod njegove sestre, ali ih je ipat pustio.

Kasnije je saznao od prijateljakoji ih je video u prolazu da su na pumpi i da ih vlasnik tuče.

On je dodao da su deca u vrlo lošem stanju, da su i svi roditelji u katastrofalnom stanju, jednom detetu je slomljen nos, tukli su ih šamarima, pesnicama, šutirali nogama po glavi, po licu, po telu. Veoma su uplašeni, ne mogu da spavaju noću od stresa i osećaju se svi veoma loše.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter